Medsoc in een paar woorden...

Medsoc heeft de ambitie om complete, intelligente en vloeiende softwareoplossingen te bieden waarmee ziekenhuizen hun middelen kunnen optimaliseren. En dit om meer tijd te kunnen spenderen aan hun patiënten en personeel ...


Onze historie en onze groei 

Onze waarden

Transparentie


Transparantie is essentieel voor ons om een partnerschap met vertrouwen op te bouwen. Daarom zijn onze leden zich bewust van al onze interacties.

Betrokken


De tevredenheid van onze leden is onze hoogste prioriteit.

Om deze tevredenheid te garanderen, willen we de gebruikers in het middelpunt van onze zorgen plaatsen.

En wij begeleiden hen in hun dagelijks leven.

Ervaren


Onze expertise van meer dan 40 jaar garandeert onze leden een regelmatige opvolging van hun oplossingen en de productie van de nieuwste innovaties in de ziekenhuissector zo snel mogelijk

Luisteren


Medsoc is zich ervan bewust dat gebruikers de beste "ontwikkelaars" zijn. Daarom luisteren we altijd naar onze leden om onze oplossingen te optimaliseren.

Wees echt de beheerder van uw oplossingen en bepaal zelf de evolutie van uw tools.

Werken bij Medsoc betekent de kans krijgen om je kennis in praktijk te brengen en verder te ontwikkelen, want Medsoc is een bedrijf op mensenmaat waar naar elke medewerker op dezelfde manier wordt geluisterd.


Binnen Medsoc voel ik me ook voldaan omdat ik de vrijheid heb om mijn steentje bij te brengen en mijn taken kunnen variëren naargelang de verschillende projecten, zodat elke dag een nieuwe uitdaging betekent.


#P.W

#Analyst&Developper